Фотосоларен шлем SHERMAN V5a Назад Фотосоларен шлем SHERMAN V5a

Фотосоларен шлем SHERMAN V6b

Special Price 135,00 лв. Regular Price 150,00 лв.
На склад
SKU
7812781

Маска за заваряване Продуктов код: 7812781 Цвят: Черен

Автоматично затъмняване, четири фотосензора, много голямо зрително поле, диапазон на затъмняване 5 -13 DIN, оптичен клас 1/1/1/1

Ескпресна доставка
14 дни възможност за замяна

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Шлемът за автоматично заваряване Sherman-profi V6b е предназначен да предпазва вашите очи и лице от искри, пръски и вредни лъчения по време на електрическо заваряване, спояване, запояване и шлайфане.

Автоматичният затъмняващ филтър автоматично се променя от светъл на тъмен след запалване на дъгата и отново става светъл след заваряване. Затъмняващият филтър е с най-висок оптичен клас 1/1/1/1, осигуряващ пълна безопасност на заварчика. Използването на технология за пълноцветно възпроизвеждане TRUE COLOR осигурява висок комфорт при работа.

Маската V6a има три външни копчета, позволяващи регулиране на нивото на затъмняване от 5 до 13 по DIN, плавно регулиране на чувствителността на реакцията на фотосензорите към интензитета на дъгата по време на заваряване и плавно регулиране на времето за забавяне на превключването на тъмно/светло състояние. Възможно е също така да изберете режим на шлайфане, при който потъмняващият филтър преминава в светло състояние без възможност за регулиране на потъмняването

Четири фотосензора гарантират правилната работа на каската при всякакви условия и позиции, което е особено важно при заваряване с ниски токове.

Благодарение на много големия визьор с размери 100 x 97 мм, визьорът V6b има изключително голямо зрително поле.

Шлемът V6a е оборудван с усъвършенствана, удобна и ергономична шапка, позволяваща перфектно прилягане и пълно регулиране на позицията на шлема. Специална система за накланяне променя центъра на тежестта на каската спрямо главата на заварчика.

Вътрешният контролен панел има тестов бутон за проверка на правилната работа на филтъра и индикатор за състоянието на заряда на батерията. Маската Sherman-profi V6b осигурява пълна защита на очите и лицето срещу ултравиолетово и инфрачервено лъчение. Нивото на UV/IR защита е 16 (DIN), дори когато филтърът стане ярък.

Шлемът е готов за незабавна употреба, необходимо е само да се настрои според размера на главата на заварчика и да се изберат и настроят подходящи работни параметри.

 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Каталожен номер 7812781
Диапазон на затъмняване DIN 5-13
Време за превключване - светло/тъмно [s] 1/30000
Време за превключване - тъмно/светло [s] 0,2 – 0,8
Регулиране на чувствителността Плавно
Заваряване/шлайфане Да/Да
Брой фото сензори 4
Зрително поле [mm] 100 х 97
UV/IR защита DIN 16
Потъмняване в светло състояние DIN 4
Оптичен клас на филтъра 1/1/1/1
Захранване Фотоклетка+батерия
Включване/изключване Автоматичен
Работен температурен диапазон [°C] -5 ÷ +55
Тегло [kg] 0,55
To Top