Дизайна, проектирането и производството на заваръчни машини ХАРКО се извършва изцяло в нашата база, което спомага за по-доброто проследяване на всеки етап от изграждането на една машина и спазването на високите ни стандарти за качество.

Никога не правим компромис относно качеството и надеждността на използваните части в изграждането на една машина. Напротив. Нашият опит показва, че регулярните изпитания над произведените апарати, помага за подобряване на качеството и избирането на опитмални решения, които удължават експлоатационният им живот.

Стараем се постоянно към усъвършенстване на нашето производство, като следим отблизо всички нововъведения в сферата на заваряването. Паралелно с това се вслушваме в мненията на нашите клиенти и им гарантираме високо ниво на качество, което те изискват.

СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО

Произведените от нас Заваръчни апарати отговарят на изискванията на нормативните документи и стандарти за качество Co.

БДС EN 60974-1

Наредба за съществените изисквания и оценяване на съответствието на електрическите съоръжения, предназначени за използване в определени граници на напрежението (ПМС 182/06.01.2001

Заваръчните консумативи са внос от ЕС. Те също отговарят на изискванията на нормативните документи и стандарти за качество CE.

Certificate

To Top