Фотосоларен шлем SHERMAN V6b Назад Фотосоларен шлем SHERMAN V6b

Фотосоларен шлем SHERMAN V7а

150,00 лв.
На склад
SKU
7812824

Маска за заваряване Продуктов код: 7812824 Цвят: Черен

Автоматично затъмняване, четири фотосензора, много голямо зрително поле, диапазон на затъмняване 5 -13 DIN, оптичен клас 1/2/1/2

Ескпресна доставка
14 дни възможност за замяна

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Автоматичният заваръчен шлем Sherman-profi V7a е предназначен за защита на очите и лицето от искри, пръски и вредни лъчения по време на електрозаваряване, спояване и шлайфане.

Автоматичният затъмняващ филтър автоматично се променя от светъл на тъмен след запалване на дъгата и отново става светъл след заваряване. Използването на технология за пълноцветно възпроизвеждане TRUE COLOR осигурява висок комфорт при работа.

Маската V7a има три вътрешни копчета, позволяващи регулиране на нивото на затъмняване от 5 до 13 по DIN, плавно регулиране на чувствителността на реакцията на фотосензорите към интензитета на дъгата по време на заваряване и плавно регулиране на времето за забавяне на превключването на тъмно/светло състояние. Възможно е също така да изберете режим на шлайфане, при който потъмняващият филтър преминава в светло състояние без възможност за регулиране на потъмняването

Четири фотосензора гарантират правилната работа на каската при всякакви условия и позиции, което е особено важно при заваряване с ниски токове.

Всички превключватели и копчета за настройка са разположени вътре в козирката, което предотвратява случайни промени в настройките или неволни повреди.

Шлемът V7a е оборудван с усъвършенствана, удобна и ергономична шапка, позволяваща перфектно прилягане и пълно регулиране на позицията на маската. Специална система за накланяне променя центъра на тежестта на каската спрямо главата на заварчика.

Вътрешният контролен панел разполага с бутон "Тест" за проверка на правилната работа на филтъра и индикатор за състоянието на заряд на батерията. Маската Sherman-profi V7a осигурява пълна защита на очите и лицето срещу ултравиолетово и инфрачервено лъчение. Нивото на UV/IR защита е 16 (DIN), дори когато филтърът стане ярък.

Шлемът е готов за незабавна употреба, необходимо е само да се настрои според размера на главата на заварчика и да се изберат и настроят подходящи работни параметри.

 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Каталожен номер 7812824
Диапазон на затъмняване DIN 5-13
Време за превключване - светло/тъмно [s] 1/25000
Време за превключване - тъмно/светло [s] 0,2 – 0,8
Регулиране на чувствителността Плавно
Заваряване/шлайфане Да/Да
Брой фото сензори 4
Зрително поле [mm] 100 х 80
UV/IR защита DIN 16
Потъмняване в светло състояние DIN 4
Оптичен клас на филтъра 1/2/1/2
Захранване Фотоклетка , батерия CR2032
Включване/изключване Автоматичен
Работен температурен диапазон [°C] -5 ÷ +55
Тегло [kg] 0,55
To Top