Цанга за шпилки, месингова Назад Цанга за шпилки, месингова

Цанга за заземителни клеми, медна

78,00 лв.
На склад
SKU
77-82-050-0050L
Гаранция

2 години пълна гаранция


Free delivery
Безплатна доставка

Важи за поръчки от 250 лв.


Knowledge transfer
Демонстрация и обучение за работа с апарата

Придобивате необходимите умения за правилна работа с апарата


Test
Курсове и изпити за заварчици

След обучение


Certificate
Сертификати

Издаване на сертификати и книжки за заварчици


Award
Сертифициран обучителен център

Единственият в България официален и сертифициран център за обучение и сертифициране на заварчици

Taylor Studwelding е водещ доставчик в Обединеното кралство на цанги за заваряване на шпилки, по метода на кондензаторното заваряване. Патронниците за CD заваряване (известни също като цанги, мандрили или просто държачи за шпилки) са основни аксесоари, които се вкарват в края на пистолета за заваряване на шпилки, за да държат шпилката преди и по време на заваряване. С ефективна употреба и поддръжка всяка цанга може да издържи над 1000 употреби, осигурявайки фантастична възвръщаемост на инвестицията за индустриални операции.

Гамата на Taylor Studwelding от проектирани и произведени в Обединеното кралство машини за кондензаторно заваряване използват медни цанги, но ние също така доставяме месингови цанги за производствената индустрия, в зависимост от вашите специфични изисквания като клиент. 

ВИДОВЕ ЦАНГИ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ НА ШПИЛКИ

В допълнение към стандартните цанги, цанги за заземителни клеми и цанги за пирони също се предлагат за процеси на заваряване на CD шпилки. Taylor Studwelding също разполага с гама от автоматични патронници и свързани аксесоари, постоянно на склад. Патронниците с автоматично подаване са склонни да издържат по-дълго от ръчните патронници, тъй като се използват като част от силно стандартизиран и последователен процес на заваряване с автоматични машини, осигурявайки по-високо ниво на точност и намалявайки оперативните проблеми.

Тъй като няма стандартизирано решение за CD патронници, може да ви е обезсърчително да знаете кои патронници да закупите за вашия конкретен пистолет и/или машина. Нашите компетентни представители са тук, за да ви посъветват относно най-добрите патронници за CD, така че свържете се с всякакви въпроси или притеснения и ние ще се радваме да ви посъветваме. Като алтернатива открийте още оборудване за заваряване на шпилки от Taylor Stud Welding.

To Top